BESTEL NU OM EEN KAT TE REDDEN!

Beschikbaarheid: Beperkt aanbod

Levering: Gratis levering voor bestellingen die vandaag gedaan worden

Waarom nu bestellen?

Als u, net als wij, een kattenliefhebber bent, wilt u niet dat ze lijden. 


In Nederland sterven er dagelijks veel te veel op straat door gebrek aan voedsel, agressie en ziektes.


SaveCats heeft besloten om in actie te komen! Door het initiëren van een massaal reddingsplan om duizenden katten in staat te stellen hun leven te behouden en geluk te vinden.


Alle opbrengsten van de verkoop van deze prachtige oorbellen worden direct bijgedragen om ze van de straat te halen. Terwijl wij voor deze kleine wezentjes zorgen en ze een nieuwe prachtige familie geven.


Help ons deze missie te volbrengen. Trakteer uzelf op sieraden van topkwaliteit, direct bij u thuis geleverd binnen 7 tot 10 werkdagen, en red levens!

Fase 1: Leveringsadres

Fáze 2: Keuze Van De Aanbieding

Product
Prijs

Fáze 3: Betalingsmethode


VOLTOOI MIJN BESTELLING

🔒 Alle transacties zijn veilig en versleuteld. We hebben geen toegang tot je bankgegevens en kunnen je later geen kosten in rekening brengen.

30 Dagen Niet-goed-geld-terug-garantie

Als de bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij u terug. Stuur ons een e-mail op contact@savecats.nl om verder te gaan met uw terugbetaling.

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Duizenden geverifieerde beoordelingen​​

Linda S.

"Ze zien er ongelooflijk goed uit! Echt super. Ze hebben ZO VEEL details. Groetjes :))"

Maria Z.


"Ik heb 6 katten <3 Ik ben dol op ze! Ik ben blij dat mijn oorbellen aangekomen zijn. Ik zal er nog een paar bestellen voor mijn zus en schoonmoeder.😍 Ze zien er geweldig uit."

Anna W.

"Geraffineerd ontwerp en geweldige kwaliteit. Geweldige oorbellen voor een goede prijs. Ze maken echt een goede indruk. 5 sterren!"

Thomas H.

"Ik heb nog niet veel kattenspulletjes op het internet gezien die ik meteen wilde kopen ... maar deze oorbellen vallen in die categorie! Mijn Siamese katje Jonas is nu 8 maanden oud en heeft de schattigste roze pootjes, dus deze oorbellen zijn voor mij gemaakt! Toen ze eenmaal aangekomen waren, was ik er superblij mee (en nu nog steeds). Ze zijn heel goed gemaakt en zien er gewoon geweldig uit. Hartelijk dank en nog een fijne dag."

Laura R.

"De oorbellen zijn afgelopen woensdag aangekomen. Mijn man en ik waren allebei enthousiast, want ik heb hem vaak over de aankoop verteld. Ik nam ze mee en bekeek ze eerst zelf niet ... Ik wachtte gewoon op wat mijn man zou zeggen. Zodra hij zei, dat hij hem mooi vindt, maakte ik een vreugdesprongetje en ging naar de spiegel Ik kan zeggen dat mijn man gelijk had! Ze zien er echt prachtig uit en ik zal nog wat andere bijpassende dingen voor ze kopen. Misschien een armband of een halssnoer, ik vind u het mooist. Het spijt me als het een beetje lang is ... maar enorm bedankt, mijn lieve Savecats!"

Deze site maakt geen deel uit van Facebook ™, Instagram ™ of Youtube ™. Bovendien wordt deze site op geen enkele manier gesteund door Facebook ™, noch door Instagram ™ of Youtube ™. FACEBOOK ™, INSTAGRAM ™ en YOUTUBE ™ zijn geregistreerde handelsmerken van FACEBOOK en YOUTUBE Inc.


Elke reproductie, distributie of wijziging van deze website en de documenten die hij aanbiedt, geheel of gedeeltelijk, is strikt verboden. Deze website en zijn inhoud worden beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomswetten over de hele wereld. De auteur behoudt zich het recht voor om gerechtelijke stappen te ondernemen en schadevergoeding te eisen indien niet aan deze voorwaarden wordt voldaan.

Copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden.

contact@savecats.nl


Retourbeleid | Voorwaarden | Privacybeleid | Veilig Betalen